Activiteiten teams Week van de Pleegzorg

Tijdens de Week van de Pleegzorg hebben onze teams hebben allerlei leuke activiteiten georganiseerd om onze pleeggezinnen in het zonnetje te zetten. Hieronder lees je een verslag van de teams. 

Team Rotterdam Noord

We hebben in Rotterdam Noord een heel creatief pleegkind die prachtige tekeningen maakt en speciaal voor de Week van de Pleegzorg heeft Cheyenne weer enorm haar best gedaan. Ze maakte een mooie kaart met lieve woorden om alle pleegouders te bedanken. Omdat de meeste van ons team wel van wat lekkers houden konden wat chocolaatjes bij het bedankje niet ontbreken. En om het er gezellig uit te laten zien is confetti een uitkomst! Een klein verwenpakketje voor al onze pleegouders. Sommige pleegzorgwerkers hadden er echt zin in en stapten op de fiets, ov of in de auto en brachten het persoonlijk rond. Maar ook de postbode heeft ons werk een beetje verlicht. 

De meeste pleegouders reageerden heel enthousiast en waren blij met deze blijk van waardering, ze reageerden lief en vonden het leuk. Er was zelfs een traantje… Voor ons was het een geslaagde kleine actie om jullie extra in het zonnetje te zetten. Pleegouders van NOORD, we zijn trots op jullie!