Agenda: Training samenwerken met ouders (deel 2/2)

Aanmelden
U kunt zich voor deze training niet meer aanmelden. De training bestaat uit twee bijeenkomsten. Voor de training is het van belang dat er een pleegkind bij u is geplaatst op het moment dat u de training volgt. De training is zowel voor beginnende als ervaren pleegouders.

Over de training
In deze training wordt in twee bijeenkomsten het belang van een goede samenwerking tussen pleegouders en ouders belicht. Aan het eind van de training gaat u naar huis met handvatten om de samenwerking met ouders (nog) beter vorm te geven. De training wordt gegeven door twee pleegzorgbegeleiders van Enver.

Locatie en tijd
De bijeenkomst is van 19.30 tot uiterlijk 22.30 uur en vindt plaats bij Enver, locatie Heindijk 16 in Rotterdam.

Locatie:
Heindijk 16, 3079 PM Rotterdam

Datum:
30-11-2020