Agenda: Pubertraining (deel 2/2)

Pubertraining
Tijdens de training gaan we in op een gezonde seksuele ontwikkeling vanaf de geboorte tot de volwassenheid, met nadruk op de leeftijd van 12 – 18 jaar. We bespreken met elkaar de rechten van het kind, aandachtspunten bij pleegkinderen en wat uw (pleeg)kind van u nodig heeft. Hoe kunt u in gesprek gaan en in gesprek blijven? Ook geven we tips over bruikbare boeken, folders en websites en krijgt u alle informatie mee naar huis. De training wordt gegeven door twee pleegzorgbegeleiders van Enver.

Locatie en tijd
De training is van 19.30 tot uiterlijk 22.30 uur en vindt plaats bij Enver, locatie Heindijk 16 in Rotterdam.

Aanmelden
Voor deze training is het niet meer mogelijk om u aan te melden. Voor de training is het van belang dat er een pleegkind bij u is geplaatst op het moment dat u de training volgt. De training is zowel voor startende pleegouders als ervaren pleegouders.

Locatie:
Digitaal of bij Enver

Datum:
15-03-2022