Liam (5) zoekt een vakantiegezin

*Vakantiegezin gezocht voor Liam*
Liam is een gevoelig jongetje van 5 jaar met een zacht karakter. Hij is ook een zeer actieve en beweeglijke jongen. Hij vindt het heel leuk om buiten te spelen om zijn energie kwijt te raken. Het liefste speelt hij ook spelletjes die actief zijn en waar veel bewegen aan te pas komt. Behalve buiten spelen, houdt Liam ook van knutselen en op de Playstation spelen. Wij zoeken voor Liam een warm en actief gezin om de vakantieperiode te overbruggen. Het gaat om 2 tot 4 weken in de periode van 19 juli tot 30 augustus. Regio Rotterdam, Barendrecht – Albrandswaard (Rhoon-Portugaal) – Ridderkerk.

Liam woont samen met zijn broers en zus bij zijn moeder in Barendrecht. Hij is erg aanhankelijk naar zijn moeder toe en loopt het liefste de hele dag achter haar aan. Hij wil ook liever niet alleen zijn. Wel heeft hij een fantasie vriendje met wie hij van alles onderneemt. Hij speelt met hem en hij wordt in alle activiteiten betrokken.
Omdat Liam het best spannend vindt nieuwe activiteiten te ondernemen zonder zijn moeder, is het belangrijk om hem de tijd te geven om aan de nieuwe situatie te wennen. Wat Liam goed helpt, is hem op zijn gemak stellen en op een rustige en duidelijke manier dingen aan hem uitleggen. Hij houdt van knuffelen en stelt affectie erg op prijs.

Om de moeder even op adem te laten komen van haar drukke huishouden, zoeken we voor Liam een warm en actief gezin dat hem een leuke vakantieperiode kan bezorgen. Het gaat om 2 tot 4 weken in de periode tussen 19 juli en 30 augustus. Kunnen halen en brengen is wel een voorwaarde.

Meer informatie

Bent u of kent u iemand die een leuk vakantiegezin voor Liam kan zijn? Neem dan contact op met Wendy Mulder via wendymulder@enver.nl of via 06-86854146. We komen dan graag eerst kennismaken! 

Om privacy redenen zijn de namen in deze oproep gefingeerd. Het verhaal en de achtergronden zijn wél echt.