BFF

Door Marian Rink 

BFF; best friends forever; dat willen we toch allemaal zijn voor onze pleegkinderen. 

Maar BFF staat in dit geval voor iets heel anders, een ezelsbruggetje voor de zaken die voor ons pleegouders erg belangrijk zijn deze tijd.

De B is van buddyproject; het o zo zinvolle project waarin ervaren pleegouders nieuwe pleegouders of pleegouders in een lastige periode extra steunen. We hebben in de afgelopen periode gezien dat het buddyschap het verschil kan maken. Heb jij een buddy nodig? Laat dat dan weten aan je pleegzorgbegeleider. Zou je het ook leuk vinden om voor Enver het buddyschap te vervullen? Laat dat dan ook weten. Voor meer informatie kan je mailen naar marianrink@enver.nl.  

 

De F staat voor filmmiddag; de wervingsactie voor nieuwe pleegouders van Enver in juni. Heb je als pleegouder mensen in je omgeving waarvan je denkt dat die fijne pleegouders zouden kunnen zijn? Ga dan samen met hen naar deze mooie middag: op 18 juni in Bioscoop KINO in Rotterdam vanaf 13.30 uur. Kaarten zijn gratis en vanaf half mei op te vragen via het servicecentrum. Omdat er maar een beperkt aantal kaarten is, is opgeven noodzakelijk. Ook het tijdig terugsturen van ongebruikte kaarten wordt gewaardeerd, daarmee kunnen we weer een ander blij maken. Kun je zelf niet mee, dan kan je ook alleen de kaarten doorgeven. Tijdens de filmmiddag wordt de film 'Instant family' gedraaid, waarna met pleegouders, waaronder ook enkele buddy’s, nagepraat kan worden. Hopelijk levert het veel nieuwe pleegouders op!

De laatste F staat voor festival

Je weet wel, het pleegzorgfestival, georganiseerd door Enver voor al 'haar' pleeggezinnen. De voorbereidingen zijn in volle gang en zeer binnenkort ligt er ook bij jou een uitnodiging op de deurmat. Het belooft een geweldige dag te worden, speciaal voor jou en je gezin, vol met uitdagende workshops, lekker eten en leuke ontmoetingen. In deze nieuwsbrief vind je ook een link naar een overzicht van de workshops. 

Heb jij  er ook al zin in?