Wedstrijd Week van de Pleegzorg

Het duurt nog even, maar toch wordt er door de POR achter de schermen alweer hard nagedacht over de invulling van de Week van de Pleegzorg die gehouden wordt van 2 tot en met 9 november 2022. 

Nederland gaat weer op groen, om nieuwe pleegouders te werven, en om de bestaande pleegouders en gezinnen even extra in het zonnetje te zetten. De pleegouderraad is op zoek naar jullie verhalen over pleegzorg. Dat kan een bijzonder pleegzorgcontact zijn met een ander pleeggezin, een bijzonder moment met een pleegzorgbegeleider of een mooie brief of tekening aan het gezin waar een brusje woont… er valt van alles te verzinnen, zolang het maar over pleegzorg gaat, laat je gedachten en creativiteit gaan!

De pleegouderraad ontvangt de inzendingen graag vóór 22 oktober, dat mag per mail aan por.enver@gmail.com of per post;
Enver tav de POR 
Lichtenauerlaan 222
3062 ME Rotterdam. 

Onder de inzendingen maken we onderscheid; uit bijdragen onder de 16 jaar reiken we 3 kadobonnen van €10 uit. Onder oudere jongeren en volwassen bijdragen hebben we 3x een Tony Chocolonely pakket te verdelen.  Wat we met die bijdragen gaan doen, dát laten we nog even in de midden, daar komen we rond de Week van Pleegzorg bij jullie op terug.

Tante Cor van de POR
Ken je onze pagina van tante Cor van de POR al op Facebook? Deze riepen we aan het begin van de zomer in het leven. Cor is ons alterego. Daar willen we graag zoveel mogelijk Enver-mensen verzamelen, om tips, boeken, uitjes, trainingen etc. alles dat de moeite waard is rond pleegzorg te delen met elkaar. Voor ons een gemakkelijke verbinding met jullie, onze achterban. Mocht je Facebook hebben, stuur Cor dan een vriendschapsverzoekje. Ook zij komt vast nog met een leuke actie!

Doen jullie mee?