Chanelle (15) zoekt een pleeggezin

Voor Chanelle zijn we op zoek naar een voltijd pleeggezin. 

Chanelle is een meisje van 15,5 jaar oud met mooie donkere lange haren en een vrolijke blik. Ze is geboren in Ethiopië en is op zesjarige leeftijd geadopteerd door haar ouders in Nederland. Chanelle heeft tot haar 12e jaar bij haar ouders gewoond en  kon vanwege de vele ruzies niet meer thuis blijven wonen. Chanelle woont nu op een behandelgroep waar ze het naar haar zin heeft. Ze heeft nu geen contact met haar ouders.

Chanelle wil graag in een pleeggezin wonen met andere kinderen, ouder of jonger. Ze wil heel graag nog kind zijn, in een gezin waar ze bij hoort en waar het gezellig is. Chanelle wil nog niet richting zelfstandigheid maar juist richting huiselijkheid. Chanelle gaat graag naar school, ze zit in 3 VMBO-T in het centrum van Rotterdam. Ze heeft het hier naar haar zin en haalt redelijke cijfers. 

Op de groep merken ze dat Chanelle van gezelligheid houdt en graag spelletjes doet.  Ze is fanatiek en wint graag, maar kan het hebben als ze verliest. Ze tekent graag, kijkt series en houdt van koken. Later wil ze kleding ontwerpen en een eigen bedrijf. Ze heeft op de groep een goede vriendin.

Chanelle vindt het lastig om gevoelens te uiten en haar mening te geven. Toch lukt het haar steeds beter om aan te geven wat ze vindt of wil. Ze kan vrolijk zijn, maar ook serieus en ze houdt er niet van als mensen vaak en heftig boos worden. Zelf is ze niet vaak boos, als ze dat een keer is dan is ze stil en op zichzelf. De meeste tijd is Chanelle behulpzaam, lief en vrolijk en maakt ze grapjes. 

Chanelle zoekt een pleeggezin waar ze zichzelf mag zijn, waar ze haar nog een stukje huiselijkheid kunnen bieden en het liefst op goed reisafstand van haar school in Rotterdam. 

Contact
Ken of ben jij iemand die iets voor Chanelle kan betekenen? Of heb je vragen? Neem dan contact met Silvia Muller (06-41096963) of Denise Dalessi (06-28247864).